Automatiseer uw ontwerpproces in Inventor | Bespaar tijd & geld!

Inventor Logo

 

Wanneer u strakke deadlines of een eindeloze to-do lijst heeft, wilt u geen tijd verliezen aan arbeidsintensieve of repetitieve taken. 

Maar hoe kunt u nu efficiënt ontwerpen wanneer u veel repetitieve taken heeft? Ontdek hoe de automatiseringstools van Inventor u helpen tijd te besparen, zodat u zich beter kunt focussen op uw ontwerpen.

Ontdek hieronder de belangrijkste redenen om uw ontwerpproces in Autodesk Inventor te automatiseren


1  
Verspil geen tijd meer aan repetitieve taken
   
       
  Frequente en repetitieve taken zijn eigen aan het werk, maar soms zijn ze uniek voor het ontwerpproces of de producten. Wat als we u vertellen dat u een eenvoudige code kunt schrijven die al uw repetitieve taken voor u doet? U kunt regels definiëren om deze taken te automatiseren met de ingebouwde iLogic technologie van Inventor. Door regels in te stellen waarmee u automatisch taken activeert op basis van uw acties, bespaart u net zoveel tijd als bij het maken of openen van een document, het wijzigen van geometrie of het verwijderen van componenten uit een assembly.    
         

 

   
Configureer uw producten volgens de specificaties van de klant
  2

 

       
    Om effectief met opdrachten om te gaan, moet u snel op de eisen van de klant kunnen reageren met een correct geconfigureerd model. De iLogic-technologie helpt u om op tijd aan de specificaties te voldoen. Definieer regels die haalbare productaanpassingen controleren, zodat alleen toegestane configuraties kunnen worden gegenereerd. Voeg vervolgens vormen toe en publiceer ze in een online configurator met een intuïtieve interface. Uw verkoopteams en klanten zijn vrij om producten aan te passen en u kunt zich richten op andere projecten.   
         

 

3

 

 
Voldoe aan de normen van uw bedrijf
   
       
  Controleren of uw werk voldoet aan de normen en best practices van het bedrijf test uw kennis en tijdmanagementvaardigheden. U moet de standaarden kennen, afwijkingen opsporen en tijd vinden om uw ontwerp grondig te onderzoeken. Maar als u de standaarden definieert met de automatiseringstools van Inventor, is dit allemaal geen probleem. Inventor controleert automatisch uw modellen, assemblage en tekeningen. Het is eenvoudig om naleving te garanderen voordat versies worden vrijgegeven en om te controleren of alle betrokken partijen consequent de best practices hebben gevolgd.    
         

 

   
Maak complexe programmering overbodig
  4

 

       
    Hoewel er geen shortcuts zijn om basisprogrammeertechnieken te leren, zal het leren hoe de omgeving voor ontwerpautomatiserings werkt u tijd en hoofdpijn besparen. Aan de slag gaan met iLogic is eenvoudig. Veelgebruikte codefragmenten worden bijvoorbeeld opgenomen in de regels die u definieert en een wizard helpt u bij het maken van regels voor bepaalde taken. Naarmate u meer vertrouwd raakt met de tool, zal u meer geavanceerde logica integreren. En al snel zal u geavanceerde regels maken met andere parameters en attributen die iLogic kan beheren.  
         

 

5

 

 
Breid automatisering uit naar downstreamactiviteiten
   
       
  Automatisering is niet beperkt tot wat u met het model kunt doen. Sterker nog, het helpt u om veel meer uit uw modellen te halen, helemaal tot aan de productievloer. iLogic werkt met onderdelen, samenstellingen en tekeningen, maar integreert ook met Inventor CAM. Het automatiseert het genereren en publiceren van toolpaths voor het maken, uitvoeren en zelfs nabewerken van simulaties binnen Inventor Nastram.    
         

 

 

Wavey Line

 

Klik hieronder indien u meer wilt weten over Inventor of meteen een offerte wilt aanvragen bij één van onze Autodesk Accredited Resellers.

Indien u verdere vragen heeft kunt u ons contactformulier onderaan de pagina invullen.

Meer weten over Inventor