Aankondiging samenwerking Autodesk en ProModel

Goed nieuws: Autodesk gaat samenwerken met ProModel! ProModel is reeds 30 jaar de toonaangevende leverancier van oplossingen die bedrijven helpen om dankzij simulaties betere beslissingen te nemen. 

Autodesk en ProModel hebben nu de krachten gebundeld om simulatoren te ontwikkelen die geïntegreerd kunnen worden in de Factory Design Utilities die inbegrepen zijn in de Product, Design & Manufacturing Collection (PDMC). Zo is de ProModel AutoCAD Edition bundle ontstaan. Met de ProModel AutoCAD Edition bundle kunt u rechtstreeks in AutoCAD Architecture of AutoCAD Mechanical 2019 of nieuwer ontwerpen en simuleren. Deze nieuwe AutoCAD plug-in vereist een apart abonnement dat u rechtsreeks bij uw dichtstbijzijnde reseller kan aanschaffen. 

 

 

 

 

Wat betekent dit voor u?

ProModel biedt besluitvormers de mogelijkheid om nieuwe ideeën voor proces-en systeemontwerp of ideeën voor verbetering te testen zonder dat er tijd en middelen geïnvesteerd moeten worden om het eigenlijke systeem te bouwen of te wijzigen.

De ProModel AutoCAD Edition bundle geeft u de mogelijkheid om:

  • De impact van belangrijke wijzigingen of nieuwigheden correct in te schatten en ze te testen in een virtuele omgeving voordat ze geïmplementeerd worden. 
  • De huidige procesflow te visualiseren met animatie om te kunnen zien hoe het systeem echt in zijn werk gaat. 
  • Fouten te vermijden die voortkomen uit het gebruik van gemiddelde waardes, want dat leidt bijna altijd tot overschatting van de capaciteit. 
  • Snel en eenvoudig tientallen scenario's te vergelijken en het beste scenario voor de specifieke situatie te optimaliseren. 
  • Het model telkens opnieuw te gebruiken om nieuwe ideeën en wijzigingen te testen alvorens te beslissen om ze te implementeren. 

 

Hieronder vindt u meer informatie over elk van de nieuwe ProModel / Autodesk Producten die nu beschikbaar zijn!

ProModel AutoCAD Edition
ProModel AutoCAD Edition is een jaarabonnement dat upgrades, technische ondersteuning en toegang tot het solutions café omvat. Voor dit product is AutoCAD of PDMC vereist. U krijgt toegang tot ALLE modelleermogelijkheden en ook de integratie met ProModel Optimisation Suite is mogelijk.

ProModel AutoCAD Edition + Optimisation Suite
ProModel AutoCAD Edition + Optimisation Suite is een jaarabonnement dat upgrades, technische ondersteuning en toegang tot het solutions café omvat. Voor dit product is AutoCAD of PDMC vereist. U krijgt toegang tot ALLE modelleermogelijkheden en ook de integratie met ProModel Optimisation Suite is mogelijk.

ProModel AutoCAD Edition + 3D Animator in Inventor
ProModel AutoCAD Edition + 3D Animator in Inventor is een jaarabonnement dat upgrades, technische ondersteuning en toegang tot het solutions café omvat. Voor dit product is PDMC vereist. U krijgt toegang tot de Inventor plug-in - waarbij het mogelijk is een 3D geanimeerde simulatie zichtbaar te maken.
 
ProModel AutoCAD Edition + ProModel Optimisation Suite + 3D Animator in Inventor
ProModel AutoCAD Edition + ProModel Optimisation Suite + 3D Animator in Inventor is een jaarabonnement dat upgrades, technische ondersteuning en toegang tot het solutions café omvat. Voor dit product is PDMC vereist. U krijgt toegang tot Inventor plug-in – waarbij het mogelijk is een 3D geanimeerde simulatie zichtbaar te maken. 

U kunt een overzicht van elk ProModel product op onze Solutions pagina vinden! 

Bekijk onderstaande overzichtsvideo om te zien hoe u van de ProModel AutoCAD Edition Bundle kunt profiteren.

Vraag uw 1-2-1 ProModel demo aan bij een Authorised Reseller > Vraag een offerte aan bij uw dichtstbijzijnde reseller >