Gebruik AutoCAD waar u ook bent met de web- en mobiele apps van AutoCAD

AutoCAD - Mobile App

AutoCAD web app

Met de AutoCAD-webapp hebt u nu overal toegang tot de nieuwste tekeningen zonder AutoCAD op uw computer geïnstalleerd te hebben. Bekijk, bewerk, creëer en deel CAD-tekeningen in een vereenvoudigde webinterface die in uw webbrowser draait. Met de AutoCAD-webapp kunt u verbinding maken met Autodesk Drive, Autodesk Docs en andere cloudopslag.

Meld u aan met uw Autodesk-ID op web.autocad.com

AutoCAD mobile app 

Neem de kracht van AutoCAD altijd en overal met u mee met de mobiele app van AutoCAD. Met gebruiksvriendelijke tools op uw smartphone of tablet kunt u ter plekke metingen verrichten en CAD-tekeningen bewerken tijdens vergaderingen met klanten - zelfs offline.

U kunt de mobiele app van AutoCAD downloaden in uw appstore.

Gemakkelijk samenwerken

Communiceer sneller en breng wijzigingen in realtime aan met de web- en mobiele apps van AutoCAD. Deel een gecontroleerde kopie van uw tekening met teamgenoten en bekijk en markeer veilig de CAD-tekeningen van collega's rechtstreeks in AutoCAD.

De web- en mobiele apps van AutoCAD bieden continue connectiviteit, zodat u altijd en overal toegang hebt tot uw tekeningen. In de cloud opgeslagen DWG-bestanden direct met AutoCAD bekijken, bewerken en opslaan op vrijwel elk apparaat. Toegang tot bestanden die zijn opgeslagen in de cloud van Autodesk, maar ook in de toonaangevende cloud storage-providers Microsoft OneDrive, Google Drive, Dropbox en Box.

Voordelen van een abonnement - Waarom zou u een abonnement nemen op AutoCAD?

Abonneer u op AutoCAD en profiteer van de voordelen op het gebied van flexibiliteit en ondersteuning. Met uw abonnement geniet u van:

Technische ondersteuning: Krijg toegang tot support-specialisten, hulp op afstand en online bronmateriaal.
Up-to-date software: Blijf steeds voor op de concurrentie met directe toegang tot de nieuwste functies en prestatieverbeteringen.
Flexibele looptijden: Gebruik de software die u nodig hebt zolang u die nodig hebt, met looptijden van een maand tot meerdere jaren.
Administratieve hulpmiddelen: Beheer softwarelicenties, seats en gebruik eenvoudig vanuit uw Autodesk-account.

AutoCAD - Mobile App