Maak kennis met AutoCAD 2022 – The Connected Design Experience

image AutoCAD 2021 Social Garden Workshop

AutoCAD zit boordevol waarde, biedt inclusief gespecialiseerde toolsets CAD-software waarop miljoenen mensen vertrouwen, biedt toegang tot zeven branchespecifieke toolsets met automatiseringen om het werk te versnellen, bevat de web- en mobiele apps van AutoCAD om altijd en overal toegang te hebben tot de kracht van AutoCAD, en bevat geavanceerde nieuwe functies.

Nieuwe functies zoals Trace en Share zetten het beoordelingsproces op zijn kop en veranderen de manier waarop u werkt. U kunt vanaf elke plek digitaal en veilig samenwerken met teams en collega's met AutoCAD. Met de nieuwe Count-functie hoeft u minder handmatig te tellen, bespaart u tijd en verbetert u de nauwkeurigheid dankzij het automatisch tellen van blokken en geometrie.

Met AutoCAD 2022 kunt u niet alleen verbinding maken met verschillende apparaten, maar ook met andere producten binnen het ecosysteem van Autodesk. Met het nieuwe Push to Autodesk Docs kunt u uw tekeningen vanuit AutoCAD publiceren naar Autodesk Docs en met de AutoCAD web app kunt u nu verbinding maken met bestanden die zijn opgeslagen in Autodesk Docs en Autodesk Drive. Dit maakt soepelere workflows en het delen van bestanden tussen AutoCAD 2022 en andere Autodesk-producten mogelijk. En daar blijft het niet bij. AutoCAD maakt ook verbinding met toonaangevende aanbieders van cloudopslag, waaronder Google Drive, Microsoft OneDrive, Box en Dropbox.

Hieronder gaan we in op hoe u kunt profiteren van wat er nieuw is in AutoCAD 2022 en AutoCAD LT 2022.

Stroomlijn tekenbeoordelingscycli met Trace

Trace is een multiplatform digitale workflow waarmee u kunt samenwerken met uw team, waar ze ook zijn, en waarmee de reviewcyclus van tekeningen wordt gestroomlijnd. U en uw medewerkers kunnen DWG-bestanden markeren zonder de bestaande tekening te wijzigen, op elk apparaat, waardoor de digitale samenwerking wordt verbeterd.

Verbeter uw samenwerkingsproces met Share

Met Share kunt u nu veilig uw tekeningen delen met uw team en collega's, direct vanuit AutoCAD. Dit geeft u meer controle en is een veilige manier om altijd en overal digitaal samen te werken met uw team.

Nauwkeurigheid verhogen door automatisering met Count

Count automatiseert het tellen van blokken of geometrie om u tijd te besparen en fouten te verminderen. U kunt gegevens exporteren naar een dynamische tabel en snel updates krijgen. Door handmatig tellen te verminderen, kunt u voorkomen dat u onderdelen verkeerd telt of onjuiste hoeveelheden bestelt.

Verbeter de efficiëntie met Push to Autodesk Docs

Push to Autodesk Docs verbetert de efficiëntie van de workflow binnen het Autodesk-ecosysteem door u in staat te stellen CAD-tekenbladen als PDF's rechtstreeks vanuit AutoCAD naar Autodesk Docs te publiceren. U hoeft de PDF's niet langer lokaal op te slaan, een webbrowser te openen of de sheets naar de cloud te uploaden.

Meerdere tekeningen tegelijk bekijken en bewerken met Floating windows

Met Floating windows kunt u meerdere tekeningen tegelijk bewerken in een enkele instance van AutoCAD. U kunt tabbladen van tekeningen gemakkelijk wegtrekken om ze als volledig functionele vensters naast elkaar te bekijken, of op meerdere monitoren in dezelfde instantie van AutoCAD.

Verbinding met Autodesk Drive en Autodesk Docs

Autodesk Drive en Autodesk Docs connecties zijn nu toegevoegd aan de AutoCAD web app, zodat u gemakkelijk verbinding kunt maken met uw bestanden binnen het Autodesk ecosysteem. Met deze nieuwe integraties heeft u met AutoCAD altijd toegang tot elk DWG-bestand.

Verbeteringen en verbeterde prestaties

AutoCAD 2022 biedt verbeteringen zoals een snellere en aanpasbare installatie waardoor u zelfs in AutoCAD kunt werken terwijl het programma wordt geïnstalleerd. Het typische aantal interacties om het product te installeren is verminderd, en u kunt ook genieten van verbeterde grafische prestaties en een opnieuw ontworpen starttabblad, waardoor u gemakkelijker toegang krijgt tot bestanden en andere nuttige inhoud direct vanaf het startscherm.

Ontdek meer!

Om meer te weten te komen over de verschillende toolsets die AutoCAD 2022 te bieden heeft en voor welke taken ze het meest geschikt zijn, kunt u de on-demand webinar bekijken door het onderstaande formulier in te vullen!
 
image AutoCAD 2021 Social Garden Workshop