Cadac Group

De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De experts van Cadac Group helpen u deze digitale transformatie te omarmen. Zij stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten ter wereld wil Cadac Group dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. Daarom ontwikkelen ze zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Engineering Collaboration-oplossingen. Dit doen ze met behulp van hun add-on productsuites: Cadac Organice Suite, Cadac NXTdim Suite, Cadac TheModus Suite, een groot aanbod aan NedGraphics Suites en gerelateerde applicaties. Bovendien biedt Cadac Group een gebruiksvriendelijk digitaal platform waar u voordelig al uw Autodesk software, trainingen, diensten en experts kunt bestellen. Daarnaast heeft u via uw Mijn Cadac-account toegang tot één centrale plek voor al uw transacties, tegoeden, facturen, softwarecontracten, trainingen, support en meer. Ontdek het zelf op www.cadac.com.


Cadac Digital Advisor: Betaal alleen voor wat je écht gebruikt

Vraag je je af of je het maximale uit jouw Autodesk-softwarelicenties haalt? Wil je zeker zijn dat je de juiste licenties toewijst aan gebruikers? De Cadac Digital Advisor biedt direct inzicht in jouw softwaregebruik en toont de mogelijkheden om de waarde van jouw Autodesk-licenties te vergroten. Ontdek de ideale samenstelling van Flex tokens, Single User of Industry Collections door jouw Autodesk Usage Report te uploaden.

We nodigen je uit om zelf de kracht van de Cadac Digital Advisor te ontdekken en jouw Autodesk-softwaregebruik te transformeren. Neem vandaag nog de eerste stap door onze tool te gebruiken en de voordelen van een geoptimaliseerde licentiestrategie te ervaren.


Cadac Group
Nieuw Eyckholt 282
6419 DJ Heerlen
Nederland

Tel: +31 851060905
E-mail: insidesales@cadac.com

 

Autodesk Partner Level
Autodesk Platinum Partner