SoftwareOne

SoftwareOne is een toonaangevende wereldwijde leverancier van end-to-end software-en cloudtechnologie-oplossingen, met het hoofdkantoor in Zwitserland. Met een IP-en technologiegedreven dienstenportfolio stelt het bedrijven in staat om hun commerciële, technologische en digitale transformatiestrategieën holistisch te ontwikkelen en te implementeren.

Dit wordt bereikt door applicaties te moderniseren en kritieke workloads te migreren naar publieke clouds, terwijl tegelijkertijd de bijbehorende software en cloud-assets en licenties worden beheerd en geoptimaliseerd. Het aanbod van SoftwareOne wordt verbonden door PyraCloud, het eigen digitale platform van SoftwareOne, dat klanten voorziet van datagestuurde, bruikbare informatie.

Met ongeveer 8.700 werknemers en verkoop-en servicemogelijkheden in 90 landen voorziet SoftwareOne ongeveer 65.000 zakelijke klanten van software- en cloudoplossingen van meer dan 7.500 uitgevers. De aandelen van SoftwareOne (SWON) zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange. 

 

SoftwareOne Netherlands
Naritaweg 177
1043 BW Amsterdam
Nederland

Tel: +31 205241639
E-mail: info.nl@softwareone.com

Autodesk Partner Level
Autodesk Platinum Partner