Autodesk AutoCAD 2022

Vertrouwd door miljoenen gebruikers. Voortdurend innovatief.

Autodesk®️AutoCAD®️drijft het ontwerpen vooruit met verbeterde automatisering en gespecialiseerde toolsets. Pijnlijk tellen, vergelijken en aanpassen wordt overbodig, zodat u tijd overhoudt voor zinvol ontwerpwerk. Ervaar met dit best-in-class product dat gebruikmaakt van TrustedDWG™-technologie, voortdurende innovatie en prestatie-upgrades om u sneller te laten werken. Abonneer u op een ontwerpervaring met verbindingen tussen Autodesk-producten en cloudopslagproviders. Overal ontwerpen met AutoCAD. Onvermoeibaar innovatieve CAD.

 

 

Breng ontwerpen verder met geautomatiseerde en verbonden workflows.

Ontdek meer, bekijk het onderstaande overzicht om te ontdekken wat er nieuw is in AutoCAD 2022

U kunt ook meer te weten komen door de AutoCAD 2022 Brochure hier te bekijken!

Krijg meer als je je abonneert.

Top functies van AutoCAD 2022!

Trace: Veilig beoordelen en feedback toevoegen direct in Trace in een DWG bestand zonder de bestaande tekening te wijzigen.

Share: Stuur een gecontroleerde kopie van uw tekeningen naar teamgenoten om veilig toegang te krijgen, waar ze zich ook bevinden.

Count: Automatiseer het tellen van blokken of geometrie en verminder fouten. Exporteer uw gegevens naar een dynamische tabel.

Push to Autodesk Docs: Publiceer uw CAD-tekenbladen als PDF's naar Autodesk Docs vanuit AutoCAD LT.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

 

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.