Autodesk AutoCAD 2022 voor Mac

Efficiënter werken met AutoCAD 2022 voor Mac

Autodesk®️AutoCAD®️ for Mac stuwt het ontwerpen vooruit met verbeterde automatisering en gespecialiseerde toolsets. Eindeloos tellen, vergelijken en aanpassen behoren tot het verleden, zodat u tijd overhoudt voor zinvol ontwerpwerk. Ervaar met dit best-in-class product met TrustedDWG™-technologie voortdurend innovatie en prestatie-upgrades, zodat u sneller kunt werken. Abonneer u op een ontwerpervaring met koppelingen tussen Autodesk-producten en cloudopslagproviders. Overal ontwerpen met AutoCAD. Onvermoeibaar innovatieve CAD.

 

Breng ontwerpen verder met geautomatiseerde en verbonden workflows.

Voor meer details over de nieuwe functies in deze versie klik hier

 

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.