Autodesk AutoCAD LT

Best in class 2D tekenen en ontwerpen.

Autodesk® AutoCAD LT® maakt precisie en samenwerking mogelijk met verbeterde functies, zodat u zich kunt richten op zinvol tekenen en documenteren. AutoCAD LT biedt u de flexibiliteit om 2D-tekeningen te maken zoals u dat wilt. 

  • Personaliseer uw werkruimte zodat u snel uw favoriete commando's en blokken terugvind.
  • Elimineer handmatige taken zoals het tellen van objecten en schema's.
  • Voeg sneller metingen en notities toe.
  • Deel snel en veilig tekeningen met collega's in slechts enkele clicks.
  • Experience relentless innovation and performance upgrades to keep you working faster.

Geen enkel alternatief komt in de buurt. Met een abonnement op AutoCAD LT krijgt u toegang tot ongekende ontwerpfuncties via eenvoudige verbindingen met Autodesk producten en belangrijke aanbieders van cloud-opslag.

Beschikbaar voor zowel Windows als Mac.

Functies in AutoCAD LT

AutoCAD LT® heeft een flexibel abonnementsmodel waarbij bij elke release en productupdate nieuwe functies beschikbaar zijn. Bezit u een perpetual licentie van AutoCAD LT 2018 of eerder? Lees hieronder dan wat er nieuw is in de laatste versie van AutoCAD LT.

Functies

Blocks Palette (verbeterd): Efficiënt blokken invoegen vanaf het tabblad 'libraries' op desktop of in de AutoCAD web app.

Quick Measure (verbeterd): Geef snel alle metingen in de buurt weer, inclusief oppervlakten en omtrekken in een tekening.

Trim and Extend (verbeterd): De standaard "quick mode" selecteert nu automatisch alle potentiële grenzen.

Trace: Veilig bekijken en direct feedback toevoegen aan "Trace" in een DWG-bestand zonder de bestaande tekening te wijzigen.

DWG™ compare: Vergelijk verschillen tussen twee tekeningrevisies zonder het huidige venster te verlaten.

Share & Shared Views: Publiceer ontwerpweergaven van uw tekening in een webbrowser om deze te bekijken, feedback te geven en een gecontroleerde kopie te sturen van uw tekeningen naar teamgenoten voor een veilige toegang, waar ze ook zijn.

2d graphics (verbeterd): Sneller pannen en zoomen in realtime. Ervaar automatische regeneratiebewerkingen voor een soepelere ervaring.

Snelle installatietijd: Tot 50% sneller voor solid state harde schijven.00+ uitwisselingsapps.

Nieuw donker thema: Moderne blauwe esthetiek met contrast-en scherpteverbeteringen.

Users interface: Flat-design pictogrammen en intuïtieve dialoogvensters en werkbalken.

Zwevende vensters: Bekijk en bewerk twee tekeningen tegelijkertijd in volledig functionele vensters naast elkaar of op meerdere monitoren. U hoeft geen andere AutoCAD te openen.

Aanpasbare installatie: Verminder de tijd die het kost om uw software in te stellen met een snellere en aanpasbare installatie. U kunt zelfs in AutoCAD werken terwijl het geïnstalleerd wordt. 

 

Beschikbaar voor Windows & Mac.

Download hier de AutoCAD LT Shortcuts Brochure

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

 

Vind hier uw dichtsbijzijnde Autodesk Authorised Reseller >

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.