Autodesk AutoCAD LT 2022

Best-in-class 2D tekenen en ontwerpen. Verleggen van de grenzen van innovatie.

Autodesk® AutoCAD LT® maakt precisie en samenwerking mogelijk door verbeterde functies, zodat u zich kunt richten op zinvol tekenen en documenteren. Maak 2D-tekeningen op de manier die u wilt. Personaliseer uw werkruimte zodat u snel uw favoriete opdrachten en blokken vindt. Elimineer handmatige taken zoals het tellen van objecten en schema's. Sneller metingen en notities toevoegen. Deel tekeningen met teamgenoten in slechts een paar klikken. Ervaar voortdurende innovatie om u snel en veilig te laten werken. Geen enkel alternatief komt in de buurt. Werk overal met de web- en mobiele apps van AutoCAD. Onvermoeibaar innovatieve CAD. Ontdek de kracht van de mogelijkheden met AutoCAD LT.

 

AutoCAD LT. Nauwkeurig tekenen. Overal - Anywhere

Ontdek meer. Bekijk de overzichtsvideo hieronder om te zien wat er nieuw is in AutoCAD LT 2022.

Bekijk de AutoCAD LT 2022 Brochure hier!

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.