Autodesk AutoCAD LT 2022 voor Mac

Nauwkeurig werken en samenwerken in AutoCAD LT® voor Mac

Autodesk® AutoCAD LT® voor Mac maakt nauwkeurigheid en samenwerking mogelijk door verbeterde functies, zodat u zich kunt richten op zinvol tekenen en documenteren. Maak 2D-tekeningen op de manier die u wilt. Personaliseer uw werkruimte zodat u snel uw favoriete opdrachten en blokken vindt. Elimineer handmatige taken zoals het tellen van objecten en schema's. Sneller metingen en notities toevoegen. Deel tekeningen met teamgenoten in slechts een paar klikken. Ervaar voortdurende innovatie om u snel en veilig te laten werken. Geen enkel alternatief komt in de buurt. Werk overal met de web- en mobiele apps van AutoCAD. Onvermoeibaar innovatieve CAD. Ontdek de kracht van mogelijkheden met AutoCAD LT voor Mac.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER.

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.