Autodesk AutoCAD Revit LT Suite

Creëer hoogwaardigere en nauwkeurigere ontwerpen met Revit LT Suite

AutoCAD Revit LT Suite biedt de intuïtieve, 3D Building Information Modelling (BIM)-tools van Autodesk Revit LT-software, plus de vertrouwde tekengereedschappen van AutoCAD LT-software. Creëer hoogwaardigere en nauwkeurigere ontwerpen en documentatie binnen de gecoördineerde, op 3D-modellen gebaseerde omgeving van Revit LT en vergemakkelijk de overstap naar BIM met behulp van geïntegreerde leermiddelen en een vereenvoudigde gebruikersinterface.

Help te voldoen aan de behoeften van klanten door ontwerpen uit te wisselen met belanghebbenden met behulp van software die is gebaseerd op het Revit- of AutoCAD-platform. Met Subscription hebt u toegang tot geïntegreerde, cloudgebaseerde services om te helpen bijna-fotorealistische renderings te produceren.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.