Autodesk Inventor

Werk met een complete set ontwerp- en engineeringtools

Inventor® CAD software biedt professionele 3D mechanische ontwerp-, documentatie- en productsimulatietools. Werk efficiënt met een krachtige mix van parametrische, directe, freeform en op regels gebaseerde ontwerpmogelijkheden.

  • Krachtige mix van parametrische, directe, freeform en op regels gebaseerde ontwerpmogelijkheden.
  • Geïntegreerde tools voor plaatwerk, frameontwerp, buizen en pijpen, kabels en leidingen, presentaties, rendering, simulatie, machineontwerp en meer.
  • Vertrouwde DWG™ compatibiliteit en krachtige Model-Based Definition mogelijkheden om productie informatie direct in het 3D model op te nemen.

What's New in Inventor 2023

De nieuwste release van Inventor® 3D CAD-software zit vol met door gebruikers aangevraagde updates en verbeteringen om uw ontwerpproces te helpen beheren, uw verbonden engineeringworkflows te versnellen en repetitieve taken te verminderen.

Nieuwe functies van Inventor 2023

Samenwerking met Fusion 360
Snel toegang tot en starten van Inventor-naar-Fusion 360 workflows, inclusief generatief ontwerp, simulatie, elektronica en productie.

Verbeteringen in de uitwisseling van Revit-gegevens
Veilig gegevens delen tussen Revit bouwontwerpsoftware en Inventor met behulp van een verbeterde aanpak voor probleemloze BIM (Building Information Modelling) en MCAD (mechanische CAD) interoperabiliteit.

Verbeteringen in de modellering van onderdelen
Bereid uw ontwerpen beter voor op productie met de nieuwe mark command, updates voor export van sheet metal en ondersteuning voor maattoleranties in aanvullende functies.

Verbeteringen in assembly modelling
Krijg meer controle over uw materiaallijst en beheer toleranties. De verbeteringen omvatten ook prestatie- en productiviteitsverbeteringen voor afbeeldingen en grote samenstellingen.

Documentatie verbeteringen
Krijg een duidelijker inzicht in uw ontwerp tijdens de productie met updates voor het maken van weergaven, modelgebaseerde definitie en 3D-annotaties.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER