Autodesk Media & Entertainment Collection

Wat houd de Media & Entertainment Collection in?

De Autodesk® Media & Entertainment Collection is een set softwaretools voor het creëren van 3D-content waarmee creatieve studio's die actief zijn in film, tv en games hun render- en simulatiemogelijkheden kunnen uitbreiden met 5 Autodesk® Arnold-licenties en 15 Bifrost-engines, terwijl ze hun artiesten de 3D-tools kunnen bieden die ze nodig hebben, zoals Autodesk® Maya® en Autodesk® 3ds Max®. Met de M&E Collection kunnen studio's kunstenaars flexibeler inhuren, hen meer creatieve tools bieden en hun softwareabonnementen en -gebruik vereenvoudigen. De M&E Collection bevat ook tools voor gespecialiseerde workflows: Autodesk® MotionBuilder®, Autodesk® Mudbox®, Autodesk® Recap™ Pro, en Autodesk® SketchBook®.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.