Autodesk Navisworks

Wat is Navisworks?

Met Autodesk Navisworks kunt u 3D-ontwerpmodellen delen met alle projectdeelnemers door verschillende formaten samen te voegen, te reviseren en te verbeteren.

Door Navisworks te gebruiken bij het ontwerpen en bouwen van uw projecten, kunt u cruciale projectinformatie beschikbaar maken voor alle projectdeelnemers en uw projecten voltooien met minder risico en meer kwaliteit!

Gebruik Navisworks® projectrevisiesoftware om de coördinatie van BIM (Building Information Modelling) te verbeteren.
•    Combineer ontwerp- en constructiegegevens in één enkel model.
•    Identificeer en los problemen met conflicten en interferentie op vóór de bouw.
•    Aggregeer gegevens van meerdere vakgebieden om de resultaten beter te controleren.

Navisworks® is verkrijgbaar in drie pakketten: Autodesk® Navisworks® Simulate, Autodesk® Navisworks® Manage en Autodesk® Navisworks® Freedom.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.