Transition to named user

Transition to plans based on people, not serial numbers

Meer dan alleen een serienummer. Autodesk schaft de op serienummers gebaseerde abonnementen af en wijst elk abonnement toe aan een gebruiker op naam.

Hoe kunt u profiteren van deze nieuwe abonnementen?

Toegewijde toegang voor alle medewerkers, waar en wanneer ze ook werken. Geen downtime meer omdat al uw licenties worden gebruikt.

Plannen voor individuen, teams en bedrijven met specifieke of flexibele softwaretoegang, afhankelijk van de manier waarop uw bedrijf werkt.

Optimaliseer uw licentiekosten. Nieuwe plannen op naam geven u inzicht in uw gebruiksgegevens, zodat u slimmere investeringen voor uw bedrijf kunt doen.

Vereenvoudigd en veilig licentiebeheer - u hoeft geen netwerkservers te beheren of anonieme serienummers bij te houden

Top 10 redenen om over te schakelen op named user

Wanneer u overstapt op plannen met benoemde gebruikers, kunt u een veel relevantere gebruikerservaring verwachten - effectievere samenwerking, constructievere ideeën en handigere tijdsbesparing.

1.    Het named user-model sluit beter aan bij de huidige bedrijfspraktijken en stroomlijnt het administratieve werk.

2.    Nieuwe planopties bieden een reeks opties voor administratie, ondersteuning, monitoring en rapportage die zijn afgestemd op de omvang en behoeften van uw bedrijf.

3.    U kunt uw gebruiksgegevens bekijken en in de toekomst bepalen wie in uw team speciale of flexibele toegang nodig heeft.

4.    U hebt 1:1 softwaretoegang, zodat uw medewerkers altijd de tools hebben die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben, en downtime wordt vermeden wanneer alle licenties worden gebruikt.

5.    U kunt de gebruiksfrequentie per product en versie bekijken om uw licentiekosten te optimaliseren.

6.    In de toekomst kunt u samenwerkingsgegevens analyseren en nieuwe manieren vinden om uw team productiever te maken.

7.    Vervang de noodzaak om serienummers bij te houden door een efficiënte cloudgebaseerde benadering van licentiebeheer.

8.    Beveiligingsfuncties, zoals twee-factorauthenticatie in een standaardplan of single sign-on in een premiumplan, zorgen ervoor dat uw ontwerpgegevens veilig zijn.

9.    TRADE-IN OFFERS - Als u een abonnement voor meerdere gebruikers hebt, kunt u bij de volgende verlenging vóór 7 augustus 2023 één stoel inruilen voor twee standaardabonnementen voor elk één benoemde gebruiker, tegen kosten die gelijk zijn aan wat u momenteel betaalt.

Voor huidige standalone of netwerkonderhoudsplannen kunt u een standalone of netwerkonderhoudsstoel inruilen voor een standaardabonnement (ruil een standalone stoel in en krijg toegang voor één gebruiker; ruil een netwerkstoel in en krijg toegang voor meerdere gebruikers) tegen een vergelijkbare prijs als wat u betaalt voor onderhoud in 2019 bij uw eerste verlenging vóór 7 mei 2021. Na de inruil kunnen klanten van het netwerkonderhoudsplan ook profiteren van de inruil voor meerdere gebruikers bij hun volgende verlenging vóór 7 augustus 2023.

10.    Houd uw kosten gelijk aan wat u vandaag betaalt, krijg meer waarde en profiteer van doorlopende kortingen tot 2028*.

Overschakelen naar plannen voor named users is sneller en eenvoudiger dan u denkt

In een paar eenvoudige stappen krijgt u toegang tot een relevantere gebruikerservaring, inclusief samenwerking, gepersonaliseerde leerinhoud en informatie.

Stap 1 : Gebruikers toevoegen - In het standaardplan kunt u een of meer gebruikers uitnodigen of een bestand importeren voor een bulkuitnodiging. Het premiumplan biedt een eenmalige registratie met behulp van bedrijfsreferenties. Na de eerste registratie hebben gebruikers toegang tot alle Autodesk-producten waaraan ze zijn toegewezen en worden ze automatisch aan uw gebruikerslijst toegevoegd.

Stap 2 : Gebruikers toewijzen - wijs gebruikers één voor één aan uw abonnementen toe, of importeer een bestand om in één keer veel gebruikers aan een specifiek product toe te voegen en toe te wijzen.

Stap 3 : Wijzig uw netwerklicentie - Er zijn twee manieren om dit te doen. U kunt dit automatiseren voor alle apparaten van gebruikers met behulp van een ondersteuningsprogramma, of u kunt gebruikers dit zelf laten doen op hun eigen apparaat.

Stap 4 : Informeer gebruikers - Informeer uw gebruikers over het nieuwe inlogproces. De volgende keer dat ze hun software openen op het apparaat waarop ze werken, zullen ze worden gevraagd om in te loggen zonder dat ze een serienummer hoeven in te voeren of de software opnieuw hoeven te installeren.

U en uw gebruikers zijn klaar om te profiteren van de voordelen van onze nieuwe plannen, zoals productgebruiksrapporten.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller HIER

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.