Wijzigingen Fusion - Extensions

Zoals u misschien wel weet werd "Fusion 360" gerebrand naar "Fusion" en zijn er enkele veranderingen gebeurd op het gebied van de Fusion Extensions. Zo werden de 8 extensions herleid tot 5 extensions.

Al deze wijzigingen kaderen in de lancering van het Fusion Industry Cloud Platform for Manufacturing. Autodesk Fusion industrie-cloud is verankerd op het Design & Make Platform en biedt een end-to-end verbonden oplossing voor productontwikkeling die mensen, gegevens, technologieën en workflows van productontwerp en productie verenigt.

Hieronder vindt u een overzicht van de wijzigingen en wat uitleg bij de verschillende 'nieuwe' extensions.


Fusion Extensions Change Overview

Fusion Extensions

 

Fusion-Manufacturing-Extension

 

 
Manufacturing Extension
   
       
 

Maak gebruik van extra mogelijkheden voor 3- tot 5-assige CNC-bewerking, nesting & fabrication en metal-based additive manufacturing.

 • Verkort de levertijd van uw projecten: Automatiseer productieworkflows om repetitieve taken te vermijden, fouten te verminderen en de tijd tussen ontwerp en productie te verkorten.
 • Produceer onderdelen van hogere kwaliteit: Krijg toegang tot geavanceerde tools om uw machines optimaal te benutten, de kwaliteit en consistentie van de productie te verbeteren en de winstmarges te vergroten.
 • Vermijd te dure software: Krijg op flexibele wijze toegang tot geavanceerde productietechnologie wanneer en hoe u die nodig heeft. Maak meer mogelijk met technologie die zichzelf in enkele weken terugbetaalt.
   
         

 

   
Simulation Extension
 

 

Fusion-Simulation Extension

 

   

Optimaliseer het ontwerp en de prestaties van componenten met onbeperkte cloud solves voor generatief ontwerp, FEA, elektronische koeling, injection molding en meer.

 • Verkort de ontwikkelingstijd van uw product: Automatiseer prestaties en verlaag ontwerpkosten met generatief ontwerpen. Minimaliseer fysieke prototypes met digitale prototypes met simulatietools.
 • Verbeter de betrouwbaarheid van uw product: Krijg toegang tot geavanceerde simulatiestudies om de prestaties van echte ontwerpen te valideren door side-by-side te vergelijken met andere ontwerpen.
 • Breid uw ontwerpmogelijkheden uit: Gebruik productieprocesbewuste artificiële intelligentie om snel ontwerpopties uit te breiden die de menselijke verbeelding ver te boven gaan.
 
       
         

 

 

Fusion-Design-Extension

 

 
Design Extension
   
       
 

Automatiseer complexe geometrie om de prestaties en esthetiek van uw producten te verbeteren.

 • Maak complexe 3D-modellering eenvoudig: Verbeter de prestaties en esthetiek van uw producten. Beheer complexe geometrie eenvoudig.
 • Bespaar tijd met automatisering: Focus op functie en esthetiek met tools die het veranderingsproces van productontwerpen versnellen.
 • Maak sneller betere producten: Bereid 3D-ontwerpen voor op de werkvloer met ingebouwde productiebewuste functies.
   
         

 

   
Signal Integrity Extension
 

 

Fusion-SignalIntegrity-Extension

 

       
   

Optimaliseer de elektromagnetische prestaties van PCB-ontwerpen door de impedantie van elke kritieke transmissielijn te regelen.

 • Maak betrouwbare producten: Ontdek hoe u de naleving van EMI- en EMC-testnormen voor uw PCB-ontwerp met hoge snelheid kunt verbeteren met PCB-tools voor signaalintegriteit.
 • Versnel de ontwikkelingscyclus: Verbeter uw productontwikkelingsproces door elektromagnetische analyse en simulatie in een vroeg stadium te virtualiseren binnen de PCB ontwerpworkflow.
 • Lagere kosten voor fysieke testen: Minimaliseer dure fysieke PCB-prototypes en printplaten die opnieuw moeten worden gespind met toegang tot de elektromagnetische signaalprestaties van uw ontwerp.

 

 
         

 

 

Fusion-Manage-Extension

 

 
Manage Extension
   
       
 

Veranderingsopdrachten, releasebeheer, geautomatiseerde onderdeelnummering en beheer van materiaallijsten uitvoeren.

 • Versterk uw engineeringworkflow in Autodesk Fusion: Leer hoe de Autodesk Fusion Manage Extension, voorheen bekend als Fusion 360 Manage Extension, kan worden ingeschakeld om goedkeuringen in de engineeringworkflow mogelijk te maken, zoals wijzigingsopdrachten, releasebeheer en automatische onderdeelnummering.
 • Beheer van veranderingen: Vastleggen, melden, goedkeuren en de volledige geschiedenis van ontwerpwijzigingen bekijken om naleving te beheren.
 • Beheer releaseproces: De laatste goedgekeurde gegevens vrijgeven en volgen voor belanghebbenden met behulp van een vooraf geconfigureerde workflow.
 • Unieke artikelidentificatie: Ken een unieke ID toe aan elk ontwerp om te zorgen voor nauwkeurige traceerbaarheid tijdens de levenscyclus van het product.
   
         

 

Wavey Line

 

Meer weten over Fusion? Klik op onderstaand knop!

Fusion